Analýza rizik v laboratoři – pokročilý (online, kat.č. 9950-4)

mapa není k dispozici

Datum / čas
Date(s) - 02/11/2021
9:00 - 16:00

Místo konání
online přes MS TEAMs

Kategorie


Informace k MS TEAMs zde.

Typ akce: pokročilý 1 denní kurz pro laboratoře ISO IEC 17025:2018/ISO 15189:2013/SVP (GMP)

Lektor/garant kurzu: Petra Mrkvičková

Cena kurzu (bez DPH): 6 380 Kč / 255 EUR
V ceně kurzovného jsou zahrnuty elektronické učební pomůcky.

Komu je kurz určen/Cílová skupina: pokud jste již rizika laboratorních činností identifikovali a řešíte jak s nimi pracovat dál, je tento kurz určen pro Vás

Popis kurzu/program: Na kurzu se dozvíte jak rizika průběžně přezkoumávat, jak pracovat s opatřeními přijatými pro rizikové činnosti a jak pracovat s příležitostmi. Součástí kurzu je shrnutí pojmů a metodik analýzy rizika, jak provádět průběžné hodnocení rizik. Rozšíření stávající analýzy rizika do dalších oblastí systému řízení kvality. Jak efektivně sledovat protiopatření a aktivně vyhledávat příležitosti pro zlepšování a jak je integrovat do stávajícího systému.   Kurz je veden prakticky včetně ukázkových záznamů a jejich provázanosti na systém řízení neshodné práce, které obdržíte po kurzu i elektronicky.

Cíl kurzu: Naučit se jak pracovat s opatřeními přijatými pro rizikové činnosti a jak pracovat s příležitostmi. Jak případně přehodnotit, doplnit rizika, jak sledovat účinnost zavedených opatření či zaimplementovat příležitosti do stávajícího systému.

Doporučené znalosti před kurzem: absolvování analýzy rizik základního kurzu, ale lze absolvovat i bez předchozí účasti na kurzu základním

Získané znalosti po kurzu: nastavení pravidel pro přezkoumání rizik a příležitostí a kontrolních mechanismsmů rizika průběžně přezkoumávat

Ukončení kurzu: účastník obdrží certifikát o absolvování kurzu

Bookings

rezervace školení

Kč6 380,00

Po odeslání přihlášky dostanete e-mailem proforma fakturu. S její úhradou vyčkejte na potvrzení o konání kurzu. Děkujeme

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *